A JustClearFood étrend

A rendszerben összeállított ételeink alacsony kalória és szénhidrát tartalmúak, de minden olyan összetevő megtalálható bennük, amit az egészséges táplálkozás mai irányelvei megkívánnak, a testet károsító adalékanyagoktól viszont teljességgel mentesek!

Tapasztalt szakembereink a legújabb kutatási adatok, valamint a legkorszerűbb alapanyagok és konyhatechnológiai módszerek figyelembevételével tervezik meg és készítik el a JustClearFood étrend ételeit. Alacsony cukor és szénhidrát tartalmuknál fogva nem hizlalnak, de az átlagnál magasabb fehérjetartalom miatt kifejezetten ajánlott a heti rendszerességgel sportolók számára is.

Személyesen

Kitöltött megrendelőlapját leadhatja személyesen a területi képviselőjének.

Adja le rendelését személyesen!

Kitöltött megrendelőlapját leadhatja személyesen a területi képviselőjének.

Telefonon

Adja le rendelését telefonon a
(06-1) 210-96-25-ös telefonszámon!

Telefonos ebédrendelés

Adja le rendelését telefonon a (06-1) 210-96-25-ös telefonszámon!

Online

Válassza az internetes ebédrendelést!
Kattintson az étlapért!

Internetes ebébrendelés

Adja le rendelését online!
Tekintse meg az étlapot!

  Hétfőre Keddre Szerdára Csütörtökre Péntekre Szombatra Vasárnapra
Területi képviseőnél, személyesen előző hét péntek tárgyhét hétfő 13:00 óra tárgyhét kedd 13:00 óra tárgyhét szerda 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra
Telefonon előző hét péntek 15.00 óra tárgyhét hétfő 13:00 óra tárgyhét kedd 13:00 óra tárgyhét szerda 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra
On-line frissen regisztrált („jelölt”) státusz esetén előző hét péntek 15.00 óra tárgyhét hétfő 13:00 óra tárgyhét kedd 13:00 óra tárgyhét szerda 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra
On-line „jóváhagyott” státusz esetén előző hét szombat 12.00 óra tárgyhét hétfő 13:00 óra tárgyhét kedd 13:00 óra tárgyhét szerda 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra

Rendelés leadási, módosítási határidők tárgyhétre vonatkozóan.

(Amennyiben a tárgyhéten munkaszüneti napok vannak, kérjük telefonos ügyfélszolgálatunkon érdeklődjön a rendelési határidőkről.)

A rendelések lemondása a kiszállítás előtti munkanap 13 óráig történhet meg telefonon, faxon vagy az online rendelési felületen.

Az ételek kiszállítása munkanapokon 7 órától 14 óráig történik, a hétvégi választékot pénteken szállítjuk. Az első szállítási napon kérjük, egyeztesse területi képviselővel az ebédszállítás időpontját.

Nincs minimum rendelési limit, Ön akár egyetlen adagot is rendelhet bármiféle kötöttség nélkül. Az megrendelt ételeket a FitBalance Étrend a teljes szolgáltatási területén belül díjmentesen házhoz szállítja.

Az étlapon szereplő árak tartalmazzák:

  • az étel árát,
  • a csomagolási költségeket,
  • az ÁFA-t,
  • és az étel házhozszállítás költségét.

Kérjük megrendelését a tárgyhét első szállítási napján rendezze. Az időközben rárendelt ételek árát, illetve a hét közben történt módosításokat a kiszállítás hetén péntekig kell kiegyenlíteni. A számlázással kapcsolatos kéréseket kérjük, jelezze a megrendelés leadásakor, vagy ügyfélszolgálatunkon.

A megrendelt ételek árat Ön kifizetheti:

  • Készpénzben
  • Átutalással (heti 15.000,- Ft rendelési érték felett, a megrendelő kérésére, egyedi elbírálás alapján)
  • Étkezési utalvánnyal

A következő étkezési utalványokat fogadjuk el:

  • OTP, K&H és MKB SZÉP kártya

Ügyfélszolgálat

telefon: (06-1) 210-96-25 (munkanapokon 7 és 15 óra között)
e-mail: info@justclearfood.hu
web: http://static.justclearfood.hu

Miért válasszon minket?

A JustClearFood étrendről általában
Miért vallanak akkor mégis rendre kudarcot az egyes fogyókúrás divathullámok?
Ne dőljenek be a téveszméknek, bizonyított módszert válasszanak!
Nem igaz, hogy mozgással mindent kompenzálni lehet! Ne higgyük el, hogy a különféle tabletták önmagukban megszabadíthatnak a súlyfeleslegtől!

Ha azonnal ható csodaszerekre és instant súlyfelesleg csökkenésre ácsingózik, rossz helyen jár! Mi bizonyított, tudományos alapon összeállított, mindenre kiterjedő módszert alkalmazunk a gyakorlatban, mellyel Ön is tartós sikert érhet el, és megnyílik a világ!